Ook J. Bernardt en Stef Kamil Carlens op Leffingeleuren

08/06/17 om 19:27 - Bijgewerkt om 19:29

Na een eerste reeks van vijftien namen voegden de organisatoren van Leffingeleuren donderdag vijf Belgische acts aan hun affiche toe. Meest in het oog springende namen zijn die van J. Bernardt, het soloproject van Jinte Deprez van Balthazar, en Stef Kamil Carlens.

Ook J. Bernardt en Stef Kamil Carlens op Leffingeleuren

Leffingeleuren vindt op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 september plaats onder de kerktoren van Leffinge. Een tijdje geleden gaven de initiatiefnemers al vijftien namen prijs. Hierbij sprong die van Tjens Matic in het oog, de nieuwe band van Arno Hintjens. Donderdag kwamen daar nog vijf acts bij. In navolging van Maarten Devoldere (Warhaus) en Simon Casier (Zimmerman) brengt J. Bernardt oftewel Jinte Deprez van Balthazar volgende week vrijdag 15 juni zijn eerste solo-cd 'Running Days' uit. Samen met zijn band gaat hij die live voorstellen op Leffingeleuren.

Volgende week nog méér

Ook Stef Kamil Carlens (die dit voorjaar beviel van zijn eerste solo-plaat 'Stuck in the Status Quo'), Roméo Elvis & Le Motel (bekend van de Studio Brussel-hit 'Diable'), Zwangere Guy (het boegbeeld van de Brussel hiphop-posse Stikstof) en Oathbreaker (de punkmetalband met wortels aan onze Oostkust, want vocaliste Caro Tanghe en bassist Gilles Demolder zijn afkomstig uit Blankenberge en De Haan) zullen van de partij zijn. Volgende week donderdag komt Leffingeleuren met meer nieuwe namen, de dagindeling, dag- en weekendtickets en nog heel wat info over dit najaarsfestival.

(svv)

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!