Oma uit Rumbeke wint wereldkampioenschap in Plopsaland

Redactie KW

Marleen Vancoillie uit Rumbeke heeft zondag zowaar een WK gewonnen. Dat deed ze nota bene in het pretpark Plopsaland, waar het WK Omadansen werd gehouden.

Foto Plopsaland

Op zondag 31 augustus vond in Plopsaland De Panne voor het eerst het Wereldkampioenschap Omadansen plaats. Tijdens een optreden van K3 gaven de kandidaten het beste van zichzelf op de dansvloer. Tien dappere oma’s gooiden hun dansbenen los. Anouchka Balsing, bekend van ‘Sterren op de Dansvloer’, koos in samenspraak met twee andere professionele juryleden een top-3 uit de dansende oma’s. De verkozen oma’s werden bij K3 op het podium geroepen en kregen hun prijs overhandigd door Karen, Kristel en Josje.

Oma uit Rumbeke wint wereldkampioenschap in Plopsaland

Foto Plopsaland

Marleen Vancoillie, de winnende oma, won dankzij haar enthousiaste dance moves een Plopsa-jaarabonnement voor haar kinderen en kleinkinderen. Daarnaast werd ook nog een originaliteitsprijs uitgereikt. Deze werd toegewezen aan Corry Verriest uit Kortrijk vanwege haar gekke dansoutfit. Zij mag samen met haar kinderen en kleinkinderen genieten van een dagje plezier in een Plopsa-park naar keuze.

(FJA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier