Nieuwe zomershow VTM brengt topartiesten naar het strand van Oostende

27/07/16 om 16:08 - Bijgewerkt om 16:08

De opvolger van 'Tien om te Zien' heet '2 meisjes op het Strand' en brengt voor elke opname een ander damesduop (één keer zelfs een trio) mee voor de presentatie.

Nieuwe zomershow VTM brengt topartiesten naar het strand van Oostende

De 'twee meisjes' zijn op 9, 17 en 23 augustus telkens de rode draad in een show met verschillende artiesten die op het strand de meest populaire zomerhits brengen, oud én nieuw. Tussendoor zijn er ook nieuwe verrassende clips en onverwachte muzikale intermezzo's.

Op dinsdag 9 augustus bijten Olga Leyers en Dina Tersago de spits af. Zij ontvangen op hun strand Bent Van Looy, K3, het serieus West-Vlaams getinte State of Mind (de nieuwe boysband rond Voicetalenten Gilles, Sepp, Kjell en Sebastian), Johannes Genard, Lola & Jan van The Voice, Coco Jr, Gers Pardoel en Zwartwerk (o.v).

Nieuwe zomershow VTM brengt topartiesten naar het strand van Oostende

Woensdag 17 augustus is er de girlpower van Natalia en Nathalie Meskens, met ook optredens van Laura Tesoro, Paul Michiels, Ian Thomas, Stan Van Samang, Laura Lynn, Christoff, Belle Perez en 2 Fabiola (o.v.).

En op 23 augustus zijn het niet 2, maar 3 Meisjes op het Strand, want dan maken Marthe, Hanne en Klaasje hun debuut als gastvrouw van een tv-show. Zij halen in aflevering 3 veel mooi volk naar het strand zoals Milow, Slongs Dievanongs, Tourist LeMC, Dana Winner, KIA, Bart Peeters, Jan van The Voice, Pieter Embrechts & Isolde Lasoen en Willy Sommers (o.v.). En natuurlijk zingt K3 ook zelf.

De opname van 2 Meisjes op het Strand start telkens vanaf 20.30 uur op het Klein Strand. De uitzendingen volgen vanaf 19 augustus 2016, drie weken lang op vrijdagavond bij VTM.

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!