Nieuw aperitief op slotfeest Bevergem in Sint-Denijs

Een delegatie van de organisatoren in 'Smetjes' beenhouwerij. © GVZ
Redactie KW

Woensdagavond is er de laatste aflevering van Bevergem. Zoals bekend is het merendeel van de televisiereeks opgenomen in Zwevegem. Slagerij Vantieghem in Sint-Denijs fungeerde o.a. als decor.

Vandaar dat men ook in Sint-Denijs het slotfeest organiseert. “Het is een unieke samenwerking tussen de gemeente en het verenigingsleven in Sint-Denijs. We hopen dat het feest een succes mag worden”, vertelde burgemeester Doutreluingne. Het feest begint om 18u30 en na een half uurtje is er happy. Er zal ook kunnen gegeten worden en op het menu staat uiteraard ‘het beste van ‘t zwijn’. “We stellen er ook ons nieuw aperitief Beeverootje voor. Dit verwijst echter niet naar de reeks, maar naar een ‘beer’ die in het verleden een grote rol speelde in Zwevegem”, knipoogt de burgemeester. Ook zal er de nieuwe fietsroute, van 50 km lang, worden voorgesteld.

Wellicht geen acteurs

Pogingen om acteurs naar Sint-Denijs te krijgen, lijken op niets uit te draaien. “Via het managementbureau probeerden we de hoofdrolspelers naar Sint-Denijs te halen, maar dit ging ons veel geld kosten. We hebben dus geen zekerheid of er acteurs zullen aanwezig zijn. Misschien dat er enkele komen uit eigen beweging”, aldus nog de burgemeester. Het feest heeft woensdagavond plaats in OC Ter Streye in de Rodewilgenstraat te Sint-Denijs. Er is gratis toegang, maar voor drank en eten dient uiteraard betaald te worden.

(GVZ – foto GVZ)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier