Niels Destadsbader staat op 1 in Vlaamse Ultratop 50

28/10/15 om 21:11 - Bijgewerkt op 29/10/15 om 11:20

De creatieve duizendpoot uit Deerlijk staat helemaal bovenaan de hitlijst met zijn single 'Hey Pa'. Het nummer wordt ook gebruikt in de aftiteling van de nieuwe Kampioenen-film

Niels Destadsbader staat op 1 in Vlaamse Ultratop 50

'Hey Pa' had minder dan 3 weken nodig om na de release al helemaal bovenaan de Vlaamse Ultratop 50 te prijken. Voor Destadsbader is het trouwens al zijn tweede nummer-1-hit.

"Mijn eigen nummer in de film van FC De Kampioenen, de reeks waarmee ik opgroeide, was sowieso al een droom die uitkwam", zegt Niels. "Maar dat ik net met dat nummer vandaag op 1 mag staan in de Vlaamse Ultratop 50 en voorbeelden als Stan Van Samang en Clouseau voorbijsteek, is haast ongelooflijk voor mij. Ik was er even overdonderd door en ben er echt ontzettend dankbaar voor."

Vandaag stelt Niels ook de videoclip van 'Hey Pa' voor. Gezien Niels' inbreng in de nieuwe bioscoopfilm 'Jubilee General' van FC De Kampioenen - hij acteert in de film én zijn single wordt gebruikt in de aftiteling - lag het voor de hand dat de clip exclusief beeldmateriaal uit de film zou bevatten.

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!