Niels Destadsbader presenteert dit najaar ‘K3 zoekt K3’

Redactie KW

De veelbesproken zoektocht naar een nieuwe K3 zal dit najaar te zien zijn op VTM en SBS6, in een presentatie van Niels Destadsbader en Gerard Joling.

Het wordt een drukke zomer voor Niels Destadsbader. Gisteren stelde hij ‘Is er wifi in Tahiti?’ voor, een nieuwe spelshow die de hele zomer lang te zien zal zijn op VTM. Vandaag heeft hij zijn eerste draaidag voor de tweede film van FC De Kampioenen. Bovendien staat Niels straks over heel Vlaanderen op het podium met zijn muziekband en is hij onder meer ook te horen op de Parkies en Café Flamand. Maar heel binnenkort starten ook al de opnames voor het programma ‘K3 zoekt K3’, waar hij medepresentator van wordt.

Toen Studio 100 halfweg maart bekend maakte dat de huidige formatie van K3 met Karen, Kristel en Josje er mee zou ophouden, maakten ze in één adem ook bekend dat er een nieuwe K3 gezocht zou worden via een televisieshow, dat gelijktijdig in Vlaanderen én Nederland te zien zal zijn. In het najaar van 2009 werd al ‘K2 zoekt K3’ uitgezonden door VTM en SBS6. Josje Huisman kwam toen als winnaar en nieuw K3-lid uit de bus. Dat programma werd gepresenteerd door Koen Wauters en Gerard Joling. Die laatste is er nu opnieuw bij, maar hij krijgt Niels Destadsbader aan zijn zijde.

Niels Destadsbader presenteert dit najaar 'K3 zoekt K3'

Het is een hele eer“, weet Niels. “Ik heb K3 nog zien optreden in de tijd dat ze Buffalo’s droegen en dat Karen haar haar wel heel vreemd zat. (lacht) Sindsdien stonden we vaak samen op een affiche ergens in Vlaanderen. Dat ik die zoektocht mag mee begeleiden, is een hele eer waar ik dan ook geweldig naar uit kijk.”

Wanneer het programma ‘K3 zoekt K3’ dit najaar precies wordt uitgezonden, is nog niet bekend. (BVB – Foto’s VTM)

Een uitgebreid interview met Niels lees je deze week in Krant van West-Vlaanderen.