Nadiem Shah uit Roeselare host Jupiler-stage op Rock Werchter

Nadiem aan de slag op Pukkelpop, het is een van de vele haltes komende zomer voor de Roeselaarse dj. (GF)
Thomas Dubois
Thomas Dubois Editieredacteur De Weekbode Roeselare – Izegem – Tielt

Nadiem Shah is voor het derde jaar op rij de host van het dj-podium House of the Bull op Rock Werchter.

Nadiem Shah is afkomstig van Roeselare, maar woont nu in Gent. Vorige vrijdag mocht hij nog mee voor de beats zorgen tijdens ‘t Vat van Rodenbach op de Grote Markt. Vanaf morgen, donderdag, tot en met zondag is hij samen met MC Six de host van House of the Bull op Rock Werchter. Een extra podium van Jupiler waar dj’s tussen de optredens door voor heel wat sfeer zorgen. Voor heel wat festivalgangers is het een vaste afspraak tussen het gitaargeweld door.

Die deejays werden geselecteerd door Nadiem Shah. Daarbij passeren ronkende namen zoals TLP, Gunther D., Laston en Geo,o Skyve, Sam De Bruyn en Eppo Janssen de revue. Ook Roeselarenaar Imran Shah, de jongere broer van Nadiem, is van de partij om plaatjes te draaien.

Woensdagavond, vanavond, is hij ook al van de partij tijdens de openingsparty op de camping The Hive. Rock Werchter vindt van donderdag 25 tot en met zondag 28 juni plaats.

Het wordt een drukke zomer voor Nadiem. Later op de zomer volgen er nog heel wat festivals met Pukkelpop als hoogtepunt. Op donderdag 20 juni mag hij daar de Boiler Room afsluiten.

(TD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier