Musical Mamma Mia komt in 2015 terug naar Kursaal Oostende

Redactie KW

Maandagavond werd, tijdens Oostende Koerse, in primeur aangekondigd dat de meest succesvolle musical ter wereld, Mamma Mia, in de zomer van 2015 terug naar het Kursaal van Oostende komt.


De primeur voor de meer dan 2.000 aanwezigen in de renbaan, ging gepaard met een spetterend optreden van vier formidabele zangeressen van de cast die momenteel optreedt in Londen. Het publiek genoot met volle teugen en reageerde enthousiast op het schitterende nieuws. Na de Mamma Mia verrassing werden ze nog getrakteerd op optredens van Harry Hagger, Lindsey, Christoff en Swoop.

In 2011 50.000 bezoekers

De musical Mamma Mia werd in de zomer van 2011 al bewonderd door 50.000 bezoekers in het Kursaal van Oostende. De laatste twee weken was de zaal telkens uitverkocht en er was nog meer vraag naar tickets. Omdat ook Manu Braff van MB Productions bijzonder enthousiast was over het succes van Mamma Mia in Oostende, kwam het vlug tot een nieuw akkoord om de musical, in 2015, terug naar de Koningin der Badsteden te brengen.

Het wordt opnieuw de originele versie met Engelstalige cast, met projectie van Nederlandse en Franse vertaling. Van 21 juli tot en met 9 augustus zullen 21 vertoningen plaats hebben.

(FRO)

>> Info via www.mammamia2015.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier