‘MOOOV op vrijdag’ biedt negen voorstellingen in Cinema Liberty

'El Club', een Chileense film van regisseur Pablo Larrain, bijt de spits af. © grf
Redactie KW

Morgen vrijdag 29 januari start het filmfestival MOOOV in Brugge

Cinema Liberty start vanaf morgen vrijdag met een jaarprogramma. Bedoeling is om alvast negen (extra) voorstellingen te brengen. In de toekomst kunnen dat er meer worden.

Het voorbije jaar ging MOOOV met een jaarwerking van start in Turnhout en Genk. Met succes. “Daarom gaan we ook hier van start met een jaarprogramma”, motiveert Benny Haesebrouck. Voorlopig is het bescheiden van opzet en staan er slechts drie films al geprogrammeerd. Op de laatste vrijdag van januari, februari en maart.

El Club

“De films die we elke laatste vrijdag van de maand zullen vertonen, sluiten zelfs naadloos aan op het aanbod van bijvoorbeeld De Andere Film, elke donderdag te zien in cinema Liberty, en van die andere stadsbioscoop, cinema Lumière.”

‘MOOOV op vrijdag’ gaat morgen vrijdag van start met ‘El Club’, een Chileense film van regisseur Pablo Larrain en volgens Benny Haesebrouck “een claustrofobische kerkthriller over boetedoening en bezinning.”

Alle voorstellingen vinden plaats in cinema Liberty, Kuiperstraat 23. Tickets kosten 8,5 euro. Voor een zogenaamde drierittenkaart tel je 20 euro neer, voor een negenrittenkaart 70 euro. Wie jonger is dan 25 jaar kan voor v5euro al een film gaan bekijken.