Modderige jubileumeditie Ieperfest lokt 8.000 bezoekers

13/08/17 om 11:03 - Bijgewerkt om 11:03

Ieper Hardcore Fest, in de volksmond Ieperfest, is aan zijn 25ste editie toe en viert dat met headliners Hatebreed, Harley Cro-Mags Flannigan en Madball. Hevige regenval op donderdag herschiep de festivalweide dan wel in een modderpoel, de hardcore-, punk- en metalliefhebbers lieten het niet aan hun hart komen.

Ruim 8.000 hardcore-, punk- en metalliefhebbers vinden dit weekend opnieuw de weg naar de Westhoek. Voor de 25ste editie wilde de organisatie de sfeer van begindagen oproepen en schrapte het openluchtpodium: "Wel willen we duidelijk stellen dat we vasthouden aan het concept van drie muzikale podia", zegt Davy Bauwen van ART De Vort'n Vis, dat samen met Genet Records het festival organiseert. "Waarom? Twee redenen: enerzijds willen we terugkeren naar de intiemere en vooral intensere sfeer tijdens de concerten, net zoals in de begindagen van ons festival. Het oproepen van die...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!