MG Brothers uit Menen boosten zomerhit met clip

De MG Brothers konden voor hun clipje rekenen op echte en opblaasbare dames. (GF)
Redactie KW

‘Tout a fait’, het nieuwste nummer van de MG Brothers is een beetje kinky, knipoogt naar Arno en Serge Gainsbourg en is Marc Vermeersch op het lijf geschreven. Voor de allereerste keer kiezen Gino Kesteloot en Marc Vermeersch nu ook voor een videoclipje.

Op zaterdag 6 juni wordt de clip voorgesteld in de Wimbledon in Menen. Marc Vermeersch en Gino Kesteloot kiezen er bewust voor om de clip in Menen te lanceren. “Eigenlijk is dat een beetje ons thuisfront. We zijn er gekend, Marc woont er en we treden regelmatig in Menen op. We zullen een paar nummers brengen en daarna wordt onze videoclip voorgesteld”, zegt Gino.

Opblaaspoppen

‘Tout a fait’ is een Frans nummer met een knipoogje naar Arno en Serge Gainsbourg. Van zodra we dat nummer hadden, wisten we ook dat het Marc op het lijf geschreven zou zijn.” Het liedje gaat over seks en over een alleenstaande man die zowat aan alles zijn broek veegt. Omdat het duo het nummer op een hoger niveau wilden tillen dan een gewone single, kozen ze voor een videoclipje gekozen. “Je moet meegaan met de trends. In het clipje speel ik de rol van de bodyguard die de meisjes van het lijf van Marc moet houden”, zegt Gino, “We hebben ook opblaasbare poppen gebruikt. Op het einde maak je ook kennis met de pop Marcus Toyboy.” (CR)

Voorstelling van videoclip ‘Tout à fait’ op zaterdag 6 juni om 20 uur in de Wimbledon, Noordstraat in Menen. De toegang is gratis.

Lees meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode De Leie.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier