Meulebeekse Julie Bouckhuyt wint Ink Master

Julie Bouckhuyt hier aan het werk © DD
Redactie KW

De Meulebeekse Julie Bouckhuyt (25) won gisteren de finale van het programma ‘Ink Master: Meesters van de Lage Landen’. Het programma was acht weken lang te volgen op Spike TV.

Julie heeft als artiestennaam DJOELS INK en zetelt met haar tattooshop in Deinze. Met haar realistisch tattoowerk overtuigde ze zowat iedereen van haar talenten. De bekroning volgde gisterenavond tijdens de finale waar Julie als enige Belg en als enige vrouw overbleef maar ‘de kleine Belg’ zoals ze steevast in het programma genoemd werd, bleef mooi rechtop tegen dat mannelijk geweld en kroonde zich voor eeuwig als ‘Ink Master: Meesters van de Lage Landen 2017’.

En zeggen dat vrienden van Julie haar dienden te overtuigen om zich in te schrijven. ‘Bang om verkeerd in beeld gebracht te worden’ klinkt het. Het winnen van het programma betekent voor Julie niet alleen een zelfbevestiging van haar vele geïnvesteerde tijd, ook haar zelfvertrouwen kreeg er een enorme boost door. Het programma ziet ze dan ook eerder als een startpunt dan een eindpunt. Haar tattoopassie duwt haar verder de wereld rond. Zo staat volgend jaar een conventie in Brazilië gepland. Waar de carrière van DJOELS INK eindigt weet Julie zelf niet maar één ding is zeker: onthou die naam.

Een gesprek met Julie vind je vrijdag in onze krant.

(DD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier