Met Vier in Bed in De Libellen van Waaroost

© Met Vier in Bed
Redactie KW

Sinds maandag is het vijfde seizoen van start gegaan van Met Vier in Bed, waarbij eigenaars van B&B’s bij elkaar op de vloer komen. Vanavond komt De Libellen van Waaroost aan bod.

Steeds vaker gaan Belgen om budgettaire redenen op vakantie in eigen land, of trekker ze er in de buurlanden op uit voor een korte trip. Na vier seizoenen vol logeertips is sinds maandag het nieuwe seizoen begonnen van Met Vier in Bed. Daarbij stellen elke werkdag uitbaters van een bed & breakfast zichzelf voor en nodigen ze hun collega’s uit om een kijkje te nemen en elkaar te beoordelen. Komen Eten, maar dan met bed & breakfasts, als het ware.

Vandaag trekt Met Vier in Bed naar het dorpje Waardamme nabij Oostkamp, te midden van een bosrijke omgeving. Hier verwennen eigenares Marianne en haar medewerkster en goede vriendin Kristel mensen die vooral op zoek zijn naar rust en onthaasting. Bed & Breakfast De Libellen van Waaroost herbergt 3 luxueuze gastenverblijven. Zo is er een tweepersoonskamer met een uitgebreide keuken, zithoek en badkamer en kunnen families terecht in een charmante suite voor 4 personen, voorzien van alle comfort.

Maar het echte pareltje ligt in de tuin: daar bevindt zich in een afzonderlijk gebouw een derde suite waar gasten kunnen genieten van de privé wellness met sauna, stoombad, jacuzzi en hammam. Benieuwd voor welke gasten dit logement is weggelegd… Morgen trekken de dames, en hun collega’s, richting De Haan voor een bezoek aan Bed & Breakfast Het Zonnehuis.

Met Vier in Bed, op woensdag 11 juni om 21 uur op VTM.