Megan en Kevin uit Oostende testen hun relatie op Temptation Island

Redactie KW

Dit jaar hadden we al één West-Vlaamse verleidster, met Yana Daems, en nu doet er dus ook een West-Vlaams koppel mee. Ook al uit Oostende.

Megan, een dochter uit een bekende Oostendse vissersfamilie, en Kevin leerden elkaar een jaar geleden kennen in Oostende. Tijdens een avondje uit verdronk Kevin naar verluidt in Megans blauwe ogen en besloot hij de eerste stap te zetten. Megan viel meteen voor de stoere Kevin (inclusief tattoos) en sindsdien vormen de twee een koppel.

Kevin is een echte nachtraaf. Hij kan soms ontzettend koppig zijn en arrogant uit de hoek komen, en kan er bovendien niet tegen als hij door iemand wordt gecommandeerd. Megan daarentegen houdt minder van het nachtleven en is eerder een huismusje – maar wel eentje met een groot temperament. Ze houdt ervan om haar leven voor zich uit te plannen en haar blik is dan ook gericht op de toekomst.

Megan en Kevin nemen deel aan Temptation Island omdat Kevin al vijf misstappen heeft begaan

Megan en Kevin nemen deel aan Temptation Island omdat Kevin al enkele misstappen (lees: vijf) heeft begaan. Wanneer Megan dit de eerste keer ontdekte, nam ze wraak door zelf vreemd te gaan. Maar nog steeds laat Kevin niet altijd weten waar hij is en komt hij niet altijd thuis slapen… Het vertrouwen tussen de twee staat op een laag pitje en Kevin wil Megan bewijzen dat hij de verleiding van het eiland kan weerstaan. Zij wil immers graag een mooie toekomst uitbouwen met de man van haar dromen, maar heeft genoeg van zijn bedrog. Kevin moet haar op het eiland laten zien dat hij voor de volle 100 procent te vertrouwen is. Als ze samen de ultieme relatietest hebben doorstaan, willen ze hun liefde voor eeuwig verankeren.

Ook te intiem dansen zal worden afgerekend

Van Megan mag Kevin geen bed of zetel delen met de verleidsters. Ook te intiem dansen zal worden afgerekend. Bovendien vindt ze het enorm belangrijk dat Kevin niet slecht praat over haar op het eiland. Kevins regels zijn iets beperkter: “Gewoon niet kussen en geen seks hebben.” Da’s duidelijk.

De andere koppels komen dit jaar uit Aalst, Schiedam (NL) en Groningen (NL)

https://www.youtube.com/watch?v=Q882-F_lPIE

Temptation Island – Vanaf 1 februari om 20u35 bij VIJF

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier