Maya De Lissnyder uit Brugge te zien in Komen Eten

Redactie KW

Vanaf maandag 19 maart is Maya De Lissnyder uit Brugge te zien in ‘Komen Eten’ op VT4. Ze hoopte stiekem dat iemand anders haar zou inschrijven voor het programma, maar besloot uiteindelijk zelf het heft in handen te nemen.

“Ik heb me zelf ingeschreven”, zegt Maya De Lissnyder uit Brugge, die vanaf maandagavond 19 maart te zien is in ‘Komen Eten’ op VT4. “Ik had al een paar keer in mijn familie en vriendenkring gezegd dat ik graag eens wilde deelnemen aan dat programma. Stiekem hoopte ik dat iemand mij zou inschrijven, maar toen dat niet gebeurde heb ik besloten het zelf te doen.”

Tof programma

“Ik vind Komen Eten al een tof programma van in het begin van de uitzendingen”, gaat Maya voort. “Ik heb al heel veel goede dingen gezien in het programma, maar ook heel veel minder goede zaken. Ik wilde eens laten zien hoe ik het doe. Wat mijn visie is over mensen ontvangen en eten klaarmaken.”

Organisatie

Voor Maya is organisatie heel belangrijk. “Ik ga heel voorbereid te werk en vind het heel belangrijk dat je er bent voor je gasten. Die twee zaken gaan dan ook hand in hand. Als je veel op voorhand voorbereid, kan je ook veel tijd doorbrengen bij je gasten.”

(TV)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie Brugsch Handelsblad.