Marnick Fraeye uit Roeselare stelt derde buitenlandse vrouw voor in Exotische Liefde

© STEFAAN BEEL
Redactie KW

Vanavond stelt de 44-jarige Marnick Fraeye uit Roeselare zijn derde buitenlandse vrouw voor in het televisieprogramma Exotische Liefde op VT4. In dat programma volgt de productie Marnick bij de aankomst van Theerakarn. Zijn 23-jarige vriendin uit Thailand die bij hem intrekt.

Marnick is daarmee niet aan zijn proefstuk toe. Theerakarn is immers al zijn derde buitenlandse liefde. Zijn eerste twee huwelijken, met Filipijnse dames, mislukten waardoor hij het elders ging zoeken. “Via de sociale netwerksite Facebook kwam ik met haar in contact. Na lang corresponderen en enkele bezoekjes sloeg de vonk over”, vertelt Marnick.

Via een forum kwam de productie van Exotische Liefde het prille geluk op het spoor. “Ze stelden mij de vraag of ik wou meewerken. Dat leek me geen probleem. Vooral omdat ik wil aantonen dat een buitenlandse liefde niet altijd negatief is.”

Mooie bedoelingen maar wie het programma al bekeken heeft, weet dat dit geen garantie is. “Ik verschoot van de personages die aan bod komen. Sommige van hen moeten misschien tegen zichzelf beschermd worden of zijn te extreem. Bij momenten neigt het zelfs naar uitlachtelevisie.”

Het is dus met een bang hartje dat Marnick vanavond zal kijken: “Het is de bedoeling om de reeks met een positief gevoel te eindigen, hopelijk lukt dat ook.”

In het voorjaar brachten we al het verhaal over hoe Marnick en Theerakarn elkaar leerden kennen. Lees het hier.