Marcel Vanthilt brengt bezoek aan Roularta en Krant van West-Vlaanderen in Roeselare

25/06/14 om 14:06 - Bijgewerkt om 14:06

Bron: Kw

Marcel Vanthilt bracht woensdagnamiddag samen met zijn zoon Victor een bezoek aan Roularta. Hij hield onder andere halt op de redactie van Krant van West-Vlaanderen, waar hij geboeid kennismaakte met de werking.

Marcel Vanthilt brengt bezoek aan Roularta en Krant van West-Vlaanderen in Roeselare

© STEFAAN BEEL

Het bezoek aan Roularta kwam er op vraag van Marcel Vanthilt zelf. "Toen we drie jaar geleden een eerste keer te gast waren in Roeselare, zijn we al eens op bezoek geweest bij Soubry en dat was best interessant. Het is erg spijtig dat we toen geen bezoek aan Roularta konden brengen. Als je in Roeselare bent, dan moet je toch een bezoek aan een bedrijf zoals Roularta brengen."

Hij bracht zijn zoon Victor Vanthilt mee. "Victor heeft zich de vorige keer flink geamuseerd in Roeselare, hij is dan ook blij dat hij hier opnieuw een tijdje kan verblijven", aldus Marcel. Hij ontdekte de manier van werken bij Roularta en kwam langs op de redactie van onze Krant van West-Vlaanderen, goed voor wekelijks 8.500 artikels. "Hopelijk gaan er deze week minstens 400 over de passage met Hotel M in Roeselare", klonk het met een kwinkslag.

Het was een blitzbezoek, want na een goed uurtje trok Marcel opnieuw naar het Stationsplein waar hij het programma voor vanavond voorbereidde. Hij ontvangt er onder andere Laura Lynn en Luc Steeno. Hotel M is nog tot en met volgende donderdag 3 juli te gast in de Rodenbachstad.

(TD)

Lees ook in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Roeselare.

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!