Mainstream Music Band brengt met ‘Be our guest’ spektakel rond Disney

Redactie KW

Na Jeugdtheater Scherven vorige maand, is Mainstream Music Band (MMB) dit weekend de organisator van ‘Be our guest’, het concert met spektakel rond Disney.

Mainstream Music Band brengt de meer traditionele bigbandmuziek in combinatie met de wat toegankelijkere hedendaagse werken die het brede publiek – of de mainstream – bereikenDe groep startte in 2003 onder de naam Prestige. Mainstream Music Band en Jeugdtheater Scherven werken voor het concert van dit weekend samen. Er werd voor het thema Disney gekozen. Tom Hillewaere en Griet Samain zorgen voor de zang.

Het derde deel van het programma van ‘Be our guest’, dat vorige maand gespeeld werd door Jeugdtheater Scherven, wordt hernomen op het eindejaarsconcert van MMB. Hiervoor zijn ook de oudste jongeren van Scherven van de partij. De Mainstream Music Band was ook al op het podium van Scherven in Bellegem te zien in oktober. Het eindejaarsconcert vindt plaats op vrijdag 24 en zaterdag 25 november, telkens om 20 uur, en dit in OC Aalbeke op Aalbekeplaats.

Kaarten kunnen besteld worden via de website www.mmband.be of telefonisch op 0473 70 63 71. (EDB – foto EDB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier