Luna en stiefpapa Koen schitteren in Belgium’s Got Talent

© Foto VTM
Redactie KW

De 13-jarige Luna D’hulster en haar stiefvader Koen Deconinck maakten vrijdagavond indruk in Belgium’s Got Talent. Ze wisten er de jury te overtuigen met een liedje uit de Belgische kaskraker ‘The Broken Circle Breakdown’. “We hebben ons fantastisch goed geamuseerd op het podium tijdens de audities”, aldus Koen.

De 13jarige Luna en haar stiefvader Koen komen uit Oedelem. Ze traden voor het eerst samen op bij de herdenking van het overlijden van Luna’s vader en ze besloten muziek te blijven maken tot op de dag van vandaag. Ze brachten een emotionele versie van “If I needed you” uit de kaskraker “The Broken Circle Breakdown”, en bewogen de zaal tot een staande ovatie.

“Na het zien van die film begon Luna dat liedje te zingen. De schoonheid waarmee ze het liedje zong, raakte me enorm”, vertelt Koen. “Ik nam mijn gitaar erbij en ook op het podium begeleidde ik haar met de gitaar en verzorgde ik de backing vocals. Sowieso hadden we op voorhand duidelijk afgesproken dat we ons vooral twee minuten fantastisch zouden amuseren op het podium en om er volledig van te genieten. We hebben ervan genoten, samen met Luna’s mama en haar drie zussen. Zij supporterden voor ons achter de coulissen”, besluit Koen.

En ja, de jury zag dat het goed was…

(BC/FJA)