Ludieke bedanking voor burgemeester Luc Martens door ARhus in Roeselare

Burgemeester Luc Martens, zijn vrouw Chantal en zijn opvolger schepen Kris Declercq genoten van een niet alledaagse busrit richting ARhus. (Foto SB) © STEFAAN BEEL
Thomas Dubois
Thomas Dubois Editieredacteur De Weekbode Roeselare – Izegem – Tielt

Aan de vooravond van de tweede verjaardag van kenniscentrum ARhus pakten ze uit met een ludieke bedanking voor de burgemeester.

Op zaterdag 20 en zondag 21 februari is er de tweede verjaardag van het kenniscentrum met tal van activiteiten. Het startschot werd op vrijdagavond al gegeven met een bedanking voor Luc Martens. Het is mede dankzij hem dat ARhus gerealiseerd kon worden in de Rodenbachstad en dat zijn ze niet vergeten.

Burgemeester Luc Martens en Kris Declercq, zijn opvolger, werden opgepikt met een busje. Maar geen gewoon busje, een De Lay-busje. Zonder aandrijving, rechtstreeks uit de Flinstones weggevlogen. Om vervolgens richting de fietsenkelder te trekken waar verschillende verenigingen uit Roeselare dank uitspraken voor de burgemeester. De bedanking was een verrassing voor de burgemeester, die er duidelijk van genoot.

Alle info over de ARhus-dagen via www.arhus.be.

(TD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier