Luc en Fabienne uit Oudenburg te gast op cd-voorstelling Jo Vally in Meise

Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

Woensdagavond stelde Jo Vally zijn nieuw album ‘Op de golven van m’n hart’ voor op een leuke locatie in Meise. De zanger had een beperkt aantal goede vrienden uitgenodigd om zijn nieuw album boven de doopvont te houden.

Ook zijn twee trouwe vrienden Luc Knockaert en Fabienne Roose uit Oudenburg waren van de partij, zoals ze dat al meerdere jaren zijn. In 1991 leerde Fabienne de muziek van Jo Vally kennen. Het duurde nog een tijdje vooraleer ze haar man over de streep kon trekken om ook eens naar een Vally-show mee te gaan. Sinds vorig jaar is Luc nu voorzitter van de Jo Vally-fanclub, zijn echtgenote Fabienne staat in voor de fanstand.

Ook in Meise waren deze twee West-Vlamingen van de partij om aan de aanwezige fans het nieuwe album te verkopen. Luc en Fabienne zijn ook de bezielers van het kerstconcert Jo Vally met orkest dat op zondag 11 december om 17 uur wordt gehouden in de Onze-Lieve-Vrouwekerk, Mariastraat in Oudenburg in samenwerking met het Stadsbestuur én Rode Kruis van Oudenburg.

(PADI – Foto FODI)