Lori Eestermans uit Roeselare als laatste West-Vlaamse uit The Voice van Vlaanderen

© The Voice van Vlaanderen
Redactie KW

Lori Eestermans uit Roeselare bracht in de tweede liveshow van The Voice van Vlaanderen een sterke versie van ‘Louisiana’ van Randy Newman maar dat volstond niet om door te stoten. De kijkers stemden zo de laatste West-Vlaamse uit de wedstrijd.

Vooraf beloofde de 21-jarige Roeselaarse dat de mensen een andere kant van haar zouden leren kennen. Dat bleek ook vrijdagavond toen de rappende Lori plots plaats maakte voor een adembenemende versie van ‘Louisiana’, oorspronkelijk van Randy Newman. De coaches waren vol lof. “Dit is de eerste keer dat je laat zien wat voor een goede zangeres je bent”, klonk het bij de immer kritische Alex Callier. Ook coach Jasper was erg positief.

Helaas mocht het niet zijn voor de zangeres. De steun van het publiek ging vooral naar de 18-jarige Domien uit Oudenaarde die uitpakte met zijn versie van ‘Sadness’. Daarmee verdwijnt de laatste West-Vlaamse kandidaat uit de talentenwedstrijd. Vorige week bleek de prestatie van Timna uit Oostende, Jeroen uit Oostkamp en Eva & Elias uit Ieper ook al niet voldoende.