Level 42 en Machiavel maken affiche Nostalgie Beach Festival compleet

21/06/16 om 19:51 - Bijgewerkt om 19:51

De affiche van Nostalgie Beach Festival in Middelkerke is compleet. Level 42 en Machiavel zijn de laatste twee namen die de organisatie dinsdag bekendmaakte.

Level 42 en Machiavel maken affiche Nostalgie Beach Festival compleet

Level 42 komt naar Middelkerke. © Tina Korhonen

Op 13 augustus vindt de derde editie van het Nostalgie Beach Festival plaats, voor het eerst in het festivalpark De Krokodiel in Middelkerke. Andere namen op de affiche zijn onder meer Orchestral Manoeuvres in the Dark (O.M.D.), The Pointer Sisters en Bonnie Tyler.

De laatste naam die wordt toegevoegd aan de affiche, is Level 42. De Britse groep kenden de voorbije 30 jaar wereldwijd succes met hun herkenbare sound. In de jaren 80 waren ze één van de grootste Britse bands, met als grootste classics 'Lessons in Love' en 'Running in the Family'. Sinds 2001 tourt Level 42 met bassvirtuoos Mark King opnieuw en klinkt volgens de organisatie nog exact hetzelfde als toen. Op het hoofdpodium zal de Waalse rockformatie Machiavel ook voor het nodige gitaarwerk zorgen. De band tourt opnieuw naar aanleiding van zijn 40ste verjaardag en laat onder meer de classic 'Fly' los op het festivalpubliek.

Het Nostalgie Beach Festival is een initiatief van radiozender Nostalgie. Tickets in voorverkoop kosten 49,80 euro en zijn online verkrijgbaar via www.nostalgiebeachfestival.be.

(Belga)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!