Legendarisch Brel-concert uit 1963 in Knokke nu vrijdag op groot scherm in Brussel

16/09/15 om 14:41 - Bijgewerkt om 14:41

Het concert van Jacques Brel dat in 1963 werd opgenomen in Knokke zal aanstaande vrijdag worden geprojecteerd op een groot scherm op het Beursplein in Brussel. Dit naar aanleiding van het evenement 'Bruxelles Bruxelle'. Dat heeft de dienst Cultuur van de stad Brussel bekendgemaakt.

De voorstelling start om 20.30 uur en wordt omstreeks 21.15 uur gevolgd door een montage van filmbeelden uit Brussel tussen 1897 en 1924 en fragmenten uit de dvd 'Brussel, een stad in beelden'. Om 22.15 uur loopt de voorstelling ten einde. Het evenement is gratis. Een unieke gelegenheid om de tekst 'On prendra le tram 33 pour manger des frites chez Eugène' uit het chanson 'Madeleine' van Brel in de praktijk te brengen?

(Belga)

Stem mee voor de Krak van je gemeente
Het voorbije jaar lieten heel wat mensen in jouw gemeente zich op een positieve manier opmerken. Krant van West-Vlaanderen ging op zoek naar deze mensen en nomineerde hen voor de Krak van jouw gemeente. Ontdek hier de Krak-kandidaten van jouw gemeente en breng jouw stem uit. Zo plaats jij hen mee op het podium dat ze werkelijk verdienen!

Meer nieuws uit