Leeloo uit The Voice Kids geeft optreden met broertje bij het Q-Beach House

25/07/16 om 19:40 - Bijgewerkt om 19:40

Maandag stond een oude bekende op het podium aan het Q-Beach House in Oostende.

Leeloo uit The Voice Kids geeft optreden met broertje bij het Q-Beach House

Leeloo Love samen met haar broer Nalu tijdens hun optreden aan het Q-Beach House © JR

Niemand minder dan Leeloo Love, het meisje van twaalf dat het tot in de finale schopte van The Voice Kids. Samen met haar broer Nalu, die ook mee deed met The Voice Kids gaf ze een kort optreden.

Leeloo woonde in principe in Portugal. Haar papa werkt in de offshore industrie waardoor het gezin al de halve wereld heeft rondgereisd. In december-januari verbleef ze echter een hele poos in Zuienkerke. Het gezin vertoeft erg graag aan zee en wou zo dicht bij de kust logeren tijdens haar avontuur met The Voice Kids. De laatste maand is ze opnieuw in ons Belgenlandje te vinden, het moment om haar nog eens aan het werk te zien in Oostende.

"Na mijn deelname bleven we nog een tweetal weken in Zuienkerke", vertelt Leeloo. Daarna gingen we terug naar Portugal. Sedert mijn deelname heb ik constant geoefend, mijn stem is beter geworden. Ik krijg ook een goede begeleiding van mijn papa Eric, hij is zo'n beetje mijn leraar. Het is altijd leuk om hier terug te zijn aan onze Belgische kust."

Leeloo en Nalu brachten 4.5 seconds, een cover van Rihanna. Leeloo bracht ook nog een nummer alleen: One Dance van Drake met een eigen geschreven rap in verwerkt. Ze kon rekenen op heel wat fans om haar aan te moedigen.

(JRO)

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!