Leef je met het hele gezin uit tijdens de expo 3D World Magic & Fun in Oostende

3D World is een echte doe-activiteit voor de hele familie. © CWO
Redactie KW

In Kursaal Oostende is iedereen opnieuw welkom om tot 2 september te komen poseren voor nieuw geschilderde decors die verwijzen naar Parijs, New York, Pisa…

Er zijn speciale weekendthema’s rond dino’s, Harry Potter, superhelden… en op bepaalde dagen zijn bekende figuren aanwezig om te signeren en mee te poseren op de foto. Directeur Peter Craeymeersch beschouwt het evenement als een vaste waarde in het aanbod van Toerisme Oostende om gedurende een tweetal uur samen met de familie leuke dingen te doen. Patrick Mortier, alias mister 3D, wijst op de evolutie van de 3D-technologie die meer en meer ook in musea wordt toegepast.

Het meebrengen van je fototoestel of smartphone is essentieel. Het gaat om een echte doe-activiteit voor de hele familie. Er is een verdubbeling aan 3D-animatie in vergelijking om de vorige editie. De bezoeker zal een videoboodschap kunnen sturen, een mix van leuke 3D-films bekijken en een 360° bodyscan van je lichaam laten maken. Theo Grobben, een zandspecialist uit Lommel heeft een 3D-zandtapijt gemaakt. Belgische decorbouwers die regelmatig door Lucas Films (Star Wars) werken, maakten voor 3D World de poort van Jurassic World, dit ter gelegenheid van de nieuwe bioscoopfilm.

(CWO)

Online tickets bestellen kan via www.kursaaloostende.be en www.3dworldbelgium.be. Telefonisch bestellen op 0900 40 850 of ter plaatse via Toerisme Oostende elke dag tussen 10-18 uur.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier