Leden fotoclub Knipoogje tonen hun kunnen tijdens Ooggetuige 6 in Roeselare

© (Foto SB)
Redactie KW

Outsiders tonen hoe boeiend en divers de invullingen van de fotohobby zijn, dat is de bedoeling van Ooggetuige 6 komend weekend in De Komedie van cultuurcentrum De Spil.

“Tussen de vrolijke selfie en een doordachte audiovisual ligt een wereld van verschil. En die diverse wereld vind je zorgvuldig gepresenteerd in dit vertoon bij Knipoogje, het wordt een fotofeest vol variatie. De foto’s van de leden werden gebundeld in aparte klankbeeldreeksen die een vlot genot zijn voor oog en oor”, vertel drijvende kracht Ludo Kindt.

“Een dozijn clubleden waagt zich daarenboven aan ‘audiovisuals’ waarbij dictie, montage, geluid en vooral emotie worden ingepast. Naast het werk van de eigen leden, zijn er twee gastvoorstellingen van een bevriende club uit Sint-Niklaas.” Afspraak op zaterdag 10 februari om 19.30 uur en op zondag 11 februari om 14.30 en 17 uur.

De toegangsprijs bedraagt 8 euro per persoon. Reserveren kan via 051 20 70 42. Alle info via www.knipoogje.be. Op de foto hebben we Paul Provoost, Ludo Kindt, Roger Merchiers, Arnold Kindt, Joël Dejonghe, Peter Seys en Jean-Marie Cloet.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier