Kyana speelt in ‘Evita’: “Het wordt een magnifieke show”

© Picasa
Redactie KW

Het Kursaal van Oostende pakt van 19 juli tot 10 augustus uit met de musical ‘Evita’. Het wordt de grootste show ooit in Oostende.

In totaal zijn 60 mensen van de productie zelf aan de slag. De ploeg van de organisatie, de promo, de figuranten en de hosts tellen daarbovenop 40 leden en dat betekent dat er voor de 14 vertoningen telkens honderd mensen in de weer zullen zijn.

Woensdag verzamelden 40 kandidaten -20 volwassenen en 20 kinderen- afkomstig uit heel Vlaanderen, in het kursaal voor de eerste repetities van de figurantenrollen in de show. De kinderen gaven er een eerste optreden en zongen het liefje dat ze op korte tijd geleerd hadden.


Kyana Lievens (op de foto tweede van links) uit Oostende is 9 jaar. Ze is al zes jaar lid van de Balletschool Rosed4Vry, waar ze leert dansen en zingen. “Ik zing graag liedjes uit musicals en ik zou graag zangeres worden. Toen ik hoorde dat er voor Evita kinderen gevraagd werden om mee op te treden, heb ik direct gereageerd. Ik denk dat het een magnifieke show wordt!”

(FRO)

Voor info over EVITA: www.evitabelgium.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier