KWB toneel Ledegem brengt ‘Het Fun…erarium’

De KWB Toneelgroep zal de lachspieren degelijk op de proef stellen. © JAN STRAGIER
Redactie KW

Voor het 71ste speeljaar koos de koninklijke toneelvereniging KWB-Toneel Ledegem voor ‘Het Fun…erarium’, een komedie van de hand van Benny Baudewijns. De regie is van Dirk Claerbout.

Het verhaal vertelt de ervaringen van meneer Verdoodt, die een funerarium runt met als motto ‘Ge sterft maar één keer, dus maak er het beste van !’

Op een dag gebeurt er een verschrikkelijk ongeval en wordt Roger binnengebracht. Voor de dode Roger is de schok echter groot als hij beseft dat hij niet in een ziekenhuis ligt, maar in een funerarium ! Is hij wel dood ? Of heeft hij alleen maar een hersenschudding?

KWB-toneel Ledegem garandeert alle bezoekers krampen in de kaakspieren van het lachen. Het stuk wordt gebracht door Carine Desimpelaere, Sif Dessein, Bart Hanssens, Filip Jacques, Pieter Jacques, Philip Raes, Lieselotte Rogge, Guido Sintobin, Maryke Sintobin, Greet Thuylie en Saida Dupulthys.

Praktische info

Kaarten in voorverkoop kosten 7 euro, aan de deur betaalt men 8 euro. Voor de leden van Open Doek wordt een gratis drankje aangeboden. Het stuk wordt opgevoerd in De Kring in de Hugo Verriestlaan 16 op 7, 8, 11, 13 en 14 november, telkens om 20 uur, behalve op 8 en 11 november om 17.30u..

Kaarten kan men reserveren of afhalen bij Marijke Galle, Ter Hulst 18, van dinsdag tot en met vrijdag van 17 tot 19u. of op zaterdagvoormiddag. Men kan ook kaarten bestellen via 0472 41 27 69 of kwbtoneelledegem@hotmail.com. De betaling kan op diverse manieren gebeuren: cash bij afhaling, aan de deur, 20 minuten voor de voorstelling, of voor 4 november via overschrijving, op rekening BE96 0688 9793 6505, met vermelding van naam / aantal kaarten. (LDE)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier