Kuurns jeugdhuis 't Molentje zet zomer én vakantie in met Festival Friday

02/07/16 om 19:48 - Bijgewerkt om 19:50

Het Kuurnse jeugdhuis 't Molentje trok vrijdag alle registers open voor de derde editie van hun Festival Friday. Met lokale en nationale dj's, originele cocktails en een indrukwekkend lichtspel.

Kuurns jeugdhuis 't Molentje zet zomer én vakantie in met Festival Friday

De organisatie palmde vrijdagnamiddag, -avond en nacht voor het festival het impressionante kasteel Coucke in. Die locatie spreekt voor veel Kuurnenaren tot de verbeelding, en dat was te merken aan de opkomst.

Vaste klanten van het jeugdhuis dansten tussen kleinere kinderen en ietwat oudere Molengangers. De house, techno en hiphopbeats van de verschillende dj's zorgden er de hele avond voor gewaagde danspasjes en bouncende hoofdjes.

Dat de Rode Duivels hun kwartfinale, die in een aparte tent werd getoond, kansloos verloren van Wales, kon de sfeer niet drukken. Na 23 uur was het tijd voor de indrukwekkende lichtcapriolen van Spacemakers. Zij projecteerden, netjes op de muziek, hun prachtige visuals op de muren van het kasteel. (OV)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!