Kursaal Oostende zet Barry White en The Bee Gees in de kijker

Eric Connely, Michael Zai, Franco Leon en Uwe Haselsteiner kwamen speciaal voor de voorstelling overgevlogen naar Oostende. © JRO
Redactie KW

In december staan in het Kursaal van Oostende twee topconcerten op het programma.

Op 22 december komt Eric Connely en The Barry White Experience naar het Kursaal, een dag later is het de beurt aan Michael Zai, Franco Leon en Uwe Haselsteiner of ‘Night Fever’ met ‘A tribute tot he Bee Gees.

Eric Connely was al eerder in Oostende te zien, in 2012 en 2013 stond hij er twee keer voor een uitverkocht Kursaal. Eric Connely werd geboren in Georgia (USA) en merkte in zijn jonge jaren als zanger in een gospelkoor dat zijn stem veel gelijkenissen had met de stem van de legendarische Barry white. Hij is dan ook de enige die met zijn unieke diepe warme stem de ‘voice of love’ van Barry White kan evenaren. Bijna 15 jaar na het overlijden van de wereldster toert Eric doorheen de wereld om op die manier de legendarische Barry White, in de harten van de muziekliefhebber levend te houden. In het Kursaal staat hij met een 17-koppige band op het podium.

Een dag later vult het trio van Night Fever het Kursaal met ‘a tribute to the Bee Gees’, de meest authentieke en succesvolste Bee Gees tributeshow wereldwijd. Sinds 2007 maken de bandleden, Michael, Franco en Uwe er een erezaak van om de hits van de Bee Gees zo authentiek mogelijk na te spelen, met succes zo blijkt. Ze vulden wereldwijd al vele zalen en hopen ook het Oostendse Kursaal te vullen. De show, ‘Nights On Broadway’, is gebaseerd op het legendarische concert ‘One Night Only’ in 1997 in Las Vegas.

(JRO)

Tickets kosten 35,45 en 55 euro en zijn te bestellen via de website www.kursaaloostende.be