Kursaal maakt opvolger van Riverdance en Mamma Mia bekend

Peter Craeymeersch, directeur van Toerisme Oostende maakte de naam van het Zomerspektakel 2016 bekend © FRO
Redactie KW

Dirty Dancing wordt van 20 juli tot 7 augustus 2016 de opvolger van Evita, Riverdance, Cats en Mamma Mia als internationale show en zomerspektakel in het Kursaal van Oostende.

De swingende musical, gebaseerd op de film waar Patrick Swayze en Jennifer Grey in schitteren, toert al tien jaar over de hele wereld en komt naar Oostende voor 14 voorstellingen.

Dirty Dancing is een tijdloos liefdesverhaal over het jonge meisje Frances ‘Baby’ Houseman dat tegen haar zin op vakantie moet met haar ouders. Uit verveling trekt ze op met de jonge werknemers uit het resort en leert een bijzondere wereld kennen vol dans en plezier. Daar ontmoet ze de sexy dansinstructeur Johnny Castle die de ‘tijd van haar leven’ verzorgt. De hele film werd omgezet in een swingende musical waarbij muziek, dans en choreografie centraal staan.

Meezingen met Hungry Eyes, Do You love Me en de wereldhit ‘Time of My Life’ kan van 26 juli tot 7 augustus in het Kursaal van Oostende.

(FRO)

>> Tickets zijn vanaf 22 september te koop op het nummer 070 22 56 00 of in de Box Office van Toerisme Oostende Vroege boekers worden beloond met een korting van 5 euro per ticket.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier