Krant van West-Vlaanderen even met vakantie

27/07/15 om 10:12 - Bijgewerkt om 10:12

In juli verschijnt er geen krant meer, maar online kan je vanzelfsprekend blijvend terecht voor al het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen.

Krant van West-Vlaanderen even met vakantie

De schrijvende collega's van Krant van West-Vlaanderen genieten even van een welverdiende vakantie en dus is er twee weken lang géén Krant van West-Vlaanderen, tijdens week 30 en week 31 om precies te zijn. Dat betekent dat de abonnees van De Weekbode, Kortrijks Handelsblad, Brugsch Handelsblad, De Zeewacht en Het Wekelijks Nieuws op vrijdag 23 en vrijdag 30 niet naast de brievenbus moeten zitten wachten op een verse portie streeknieuws, want dan verschijnt er geen krant.

Maar niet getreurd, vanaf de eerste week van augustus verschijnen onze collega's bruingebrand en uitgerust weer op de redactie en tegen vrijdag 7 augustus is er alweer een krantje klaar! En in tussentijd kan je natuurlijk terecht op deze website, kw.be, voor al het West-Vlaamse nieuws. Voor abonnees is dat zelfs gratis te lezen.

Wie het belangrijkste nieuws liever gewoon rechtstreeks ontvangt via e-mail, kan natuurlijk ook altijd intekenen op onze gratis nieuwsbrief.

(FV)

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!