Kortrijk sluit laatste zomerconcert af met Bart Peeters en de Dolfijntjes

07/06/17 om 11:01 - Bijgewerkt om 10:59

Op 20 augustus staan de Dolfijntjes en Bart Peeters samen op het podium om de Kortrijkse zomerconcerten af te sluiten. Het is de enige keer dat ze dit seizoen in open lucht optreden.

De stad wil met dit concert imagoversterkend werken. "Naast de twee nog komende zomerconcertjes zetten we met dit concert sterk in op een grote afsluiter. We trekken alle registers open om op een unieke manier te eindigen", zegt Arne Vandendriessche als voorzitter van FIK, Feest in Kortrijk. Goochelaar en illusionist Gilli opent het programma en dj Guilli van het Dranouterfestival zorgt voor de afterparty. Hoofdacts zijn Wim Opbrouck en de Dolfijntjes en Bart Peeters. "Het is de enige keer dat ze dit seizoen in open lucht optreden."

Het concert heeft plaats in het Begijnhofpark. "Het is een van de beste plekjes om zo'n concert te organiseren." Kaarten voor dit concert zijn vanaf 7 juni te koop in Uit in Kortrijk, de Uitwinkel Schouwburg Kortrijk en de Dienst Toerisme. Kaarten in voorverkoop kosten 11 euro. Aan de ingang zal 15 euro betaald worden. "We denken dat dit voor zulk concert een redelijke prijs is."

De organisatie mikt op de grote massa met 5 à 6.000 bezoekers. "Het is het grootste ééndagsevenement dat we ooit deden", aldus nog Arne. Aan het project hangt een prijskaartje dat tussen de 50 à 60.000 euro schommelt.

(PVH)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!