Koppel uit Brugge binnenkort in Mijn Pop-Uprestaurant! op VTM

Stefaan en Barbra, uiterst links, met hun concullega's van Mijn Pop-Uprestaurant!, binnenkort op VTM. (Foto VTM)
Redactie KW

Vanaf 4 maart start VTM met een nieuwe reeks van Mijn Restaurant, dat deze keer volledig rond het concept van pop-up draait.

Eén van de vijf duo’s is een Brugs koppel, dat tot voor kort een Brugse bed & breakfast runde. De afgelopen maanden openden in België tal van tijdelijke restaurants, denk maar aan ‘Lo’ van Wout Bru, ‘Sofie’ van Sofie Dumont of ‘Yellow’ van Gert De Mangeleer. Tijdens Mijn Pop-Uprestaurant!, het nieuwe VTM-programma, zullen vijf duo’s hun ideale horecaconcept uitwerken, en dit op vijf verschillende locaties. Het winnende koppel steekt 100.000 euro op zak. Sergio Herman is de coach van dienst.

Guesthouse 17

Eén van de duo’s is een Brugs koppel: Stefaan Van den Berghe (38) en Barbra Poucke (24). Zij runden tot voor kort de stijlvolle B&B Guesthouse 17 in hartje Brugge. Stefaan komt uit een familie van horecaondernemers. Zowel hij als zijn vriendin Barbra kennen het klappen van de zweep. Barbra studeerde aan de hotelschool Spermalie en werkte al in verschillende horecazaken. “Omdat wij vier jaar lang samen een bed & breakfast hebben gerund, zijn we als koppel al sterk op elkaar ingespeeld. De oproep voor Mijn Pop-Uprestaurant! kwam net op tijd, want sinds januari zijn we gestopt met onze zaak. Onze ultieme droom is om binnen enkele jaren een goed draaiende zaak te hebben. Die 100.000 euro kan alvast een duwtje in de rug zijn.”

Woensdag 5 februari kregen ze al hun eerste opdracht. De uitzendingen starten op 4 maart.

(BVB)