Knokke-Heist stelt expo Horizon 8300 voor

16/10/16 om 15:50 - Bijgewerkt om 15:48

Knokke-Heist bouwt met grote ambitie verder. Zondagmiddag presenteerde het in CC Scharpoord expo Horizon 8300.

Knokke-Heist stelt expo Horizon 8300 voor

Zondagmiddag presenteerde Knokke-Heist in CC Scharpoord de expo Horizon 8300. © DM

Er worden maar liefst 17 projecten voorgesteld. Sommige werden recent uitgevoerd, andere staan in de steigers of worden binnenkort opgestart. De realisaties en bouwplannen zijn veelbelovend en bewijzen dat Knokke-Heist bakens zet voor de volgende generaties. De expo focust op vijf domeinen die constant in verandering zijn: wonen & zorg, strand & dijk, natuur, toerisme & vrije tijd en mobiliteit.

Ze geven de toekomst vorm en bepalen onze leefomgeving en woonkwaliteit. De tentoonstelling loopt van 17 oktober tot en met 8 januari in Cultuurcentrum Knokke-Heist aan het Maxim Willemspad. In de filmzaal van de expo krijgt de bezoeker met beeld en klank gedurende een halfuur een overzicht van de belangrijkste projecten.

(DM)

Stem mee voor de Krak van je gemeente
Het voorbije jaar lieten heel wat mensen in jouw gemeente zich op een positieve manier opmerken. Krant van West-Vlaanderen ging op zoek naar deze mensen en nomineerde hen voor de Krak van jouw gemeente. Ontdek hier de Krak-kandidaten van jouw gemeente en breng jouw stem uit. Zo plaats jij hen mee op het podium dat ze werkelijk verdienen!

Meer nieuws uit

Lees meer over: