Kneistival voegt The Sore Losers en Radio Guga aan programma toe

Radio Guga © www.kneistival.be
Redactie KW

De organisatoren van Kneistival hebben twee namen aan hun programma toegevoegd. Deze zomer komen ook The Sore Losers en Radio Guga optreden op het Heldenplein.

Zes jaar geleden legde de alternatieve rockband ‘The Sore Losers’ uit Limburg beslag op de tweede plaats tijdens de finale van Humo’s Rock Rally. Nog datzelfde jaar brachten ze hun titelloos debuutalbum uit. Na deze release kwamen ook al de cd’s ‘Roslyn’ (2014) en ‘Skydogs’ (maart 2016), opgenomen in Berlijn, uit. De rauwe gitaarrocksound weerklonk twee jaar geleden al op het Heldenplein. The Sore Losers spelen op vrijdag 22 juli om 22u.30 op Kneistival.

Radio Guga: festivalband met imitatie en humor

Radio Guga is de festivalband rond maestroloog Guga Baul, het pseudoniem van de in Oostende geboren acteur, komiek en imitator Laurent Bailleul. Het concept waarmee Radio Guga uitpakt, houdt het midden tussen een covergroep en een tribute-band. ‘Verwacht je aan een straffe live festivalband, maar uiteraard mét zangimitatie én de nodige humor. Radio Guga tovert een breed scala artiesten razendsnel en schijnbaar moeiteloos op het podium”, klinkt het op www.kneistival.be. Radio Guga speelt op zaterdag 23 juli om 21 uur in Knokke-Heist. Binnenkort volgen nog meer namen voor het gratis toegankelijke Kneistival.

(SVV)

The Sore Losers
The Sore Losers© www.kneistival.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier