Kjell zamelt geld in voor de productie van zijn eigen film

19/07/15 om 15:02 - Bijgewerkt om 15:08

Kjell Clarysse (28) is momenteel bezig met de voorbereiding van 'Papi, the movie'. Een verhaal over een een blanke ondernemer die in Afrika belandt voor zaken.

Alles loopt goed, maar een film kost natuurlijk geld. Daarom werd een crowdfunding-campagne op poten gezet. Daarbij kan iedereen die dat wil een duit in het zakje doen om de film te realiseren. "Het doel is 30.000 dollar, maar ook als dat bedrag niet wordt gehaald, komt de film er", vertelt Kjell. Hij groeide op in Roeselare, maar trok daarna richting Gent waar hij een master in de geschiedenis haalde om vervolgens nog een jaartje aan de Vlerick Business School in Brussel te studeren. Ondertussen woont hij sinds een half jaar in Kampala, Oeganda. "Ik ben altijd aangetrokken geweest door alles wat niet-Westers is. Toen ik in Oeganda op reis was, had ik meteen het gevoel dat ik er voor een langere tijd wou blijven", vertelt Kjell. Momenteel is hij volop bezig met de voorbereidingen voor Papi, the movie. Daarvoor werkt hij samen met Kenn Crombé en Sam Van Roos...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!