Kim Clijsters samen met man uit Torhout onder de douche gespot

Redactie KW

Voormalig tenniskampioene Kim Clijsters werd gesignaleerd terwijl ze samen met een man uit Torhout aan het douchen was.

Niet dat echtgenoot Brian zich zorgen hoeft te maken, want la Clijsters deed dat voor het programma Ketnet Kingsize, waar ze samen met haar dochter Jada te gast was. In het onderdeel met de ‘snotdouche’ nemen twee kinderen het in een spelletje tegen elkaar op. Wie wint, mag iemand een zogeheten snotdouche geven.

Anouck Madou speelde het spel tegen een ander meisje. Gezien de aanwezigheid van Kim Clijsters moest er getennist worden, de meisjes moesten zo veel mogelijk tennisballen in een emmer, vastgehouden door hun respectievelijke vader en moeder, zien te mikken met een racket. Dat spelletje eindigde op 1-1, waardoor ‘de beker vol snot’ uitsluitsel moest geven. Concreet: giet die zo snel mogelijk achterover, opnieuw een opdracht voor de meisjes zelf. Anouck moest er helaas het onderspit delven, waardoor het andere meisje mocht overgaan tot het ‘besnotteren’ van Andy Madou, de papa van Anouck.

Kim Clijsters toonde zich een sportieve metgezel en besloot prompt mee met Andy onder de douche te gaan, terwijl ook dochter Jada het snot uit de neus mocht lanceren. Het is nog maar zéér de vraag hoe erg de Torhoutenaar dit eigenlijk allemaal vond…

(FJA)