Kathy Mortier publiceert eerste voorleesboek

Kathy Mortier kan voortaan aan haar kleuters voorlezen uit eigen werk. Hier zit ze tussen de kinderen Mirthe Wuyts, Jassem Hewa en Rafa Issaka van basisschool Vogelzang. © (Foto BVO)
Redactie KW

Onder de titel Luister even, Voorleesverhalen voor kleuters, brengt Kathy Mortier haar eerste verhalenbundel met zestien verhaaltjes op de markt.

Kathy Mortier woont in Middelkerke, en is al vele jaren kleuteronderwijzeres in Oostende. “Ik koesterde al lang de droom om een verhalenbundel uit te brengen”, zegt Kathy Mortier. ” Na lang zwoegen is het boek vandaag persklaar. Het zijn korte, grappige verhaaltjes om voor te lezen aan kleuters. Er komen verschillende thema’s aan bod waaronder zindelijkheid, naar school gaan, Halloween, Sinterklaas, kerst-en Nieuwjaar carnaval, Pasen, vriendschap, vrede, …”

Kathy verzorgde zowel de teksten als de illustraties. Het boek is binnenkort verkrijgbaar in de meeste boekhandels en op de site van de uitgeverij www.boekscout.nl. De kostprijs van het boek bedraagt 14,45 euro. (BVO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier