Kapster Chantal uit Westrozebeke kookt vanavond in Komen Eten

Redactie KW

Wanneer de 36-jarige Chantal uit Westrozebeke niet in haar kapsalon staat, geeft ze les aan toekomstige haarstylisten uit het KTA en de Middenschool in Ieper. Vlaanderen maakte deze week kennis met Chantal, die deel nam aan het veelbekeken VT4-programma ‘Komen Eten’. Vanavond komen de 3 medekandidaten bij haar op bezoek.

Haar deelname kwam er na een uit de hand gelopen grap, zo vertelt ze. “Een vriend van mijn man Lode Pauwelyn schreef mij in voor het programma. Ik had tijdens een etentje al lachend gezegd: Het enige waar ik niet aan zou deelnemen is ‘Komen Eten’.” Chantal nam uiteindelijk toch deel aan het programma en ontving Bernd, een student uit Mechelen met een kot in Brussel; Franco, een levensgenieter uit Italië met een café in Genk en Fernanda, een lieve dame uit Melle met een kritische blik in haar ogen.

Menu

“Ik serveerde mijn gasten een voorgerecht van zalmmousse en komkommer, zeewolf met parmaham, kruidenrijst en een erwtenroomsaus. Mijn hoofdgerecht bestond uit hindefiletgebraad met rode wijnsaus en knolselderpuree. Afsluiten deed ik met een bananenmousse met ananas en verse chocoladetruffels.” Hoe de gasten van Chantal dat smaken, zie je woensdagavond.

(SC)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Roeselare

>> Komen Eten, woensdag 7 maart op VT4