K3 lokt 1.500 kijklustigen naar nieuwe film “Love Cruise” in Kinepolis Kortrijk

K3 in formatie, net voor het binnengaan in de zaal. (Foto TV) © (Foto TV)
Redactie KW

Zondag 17 december 2017, we klokken af op 16 uur en de Kinepolis van Kortrijk is al goedgevuld vol lachende en blije gezichten. Meer dan 1.500 mensen waaronder kinderen, tieners en volwassenen bleken van de partij te zijn om hun idolen Klaasje, Marthe & Hanne toe te juichen.

Één van die fans is Noor. Net vandaag viert ze haar zevende verjaardag en ze keek heel hard uit naar deze namiddag. “Ik kijk graag naar K3 en heb ook al eens een andere film van de meiden gezien. Ik ben heel benieuwd naar de film maar ik weet zeker dat de film heel mooi zal zijn” vertelt ze ons met een glimlach.

Noor samen met haar vriendinnen. (Foto TV)
Noor samen met haar vriendinnen. (Foto TV)© (Foto TV)

Ook de meiden zelf blijken dol enthousiast te zijn want voor de start van de film in de 5 verschillende zalen maken ze heel even de tijd om wat meer te vertellen over de film en zelfs over de bloopers die ze begaan zijn. Ééntje daarvan hebben ze zelfs verwerkt in de film, aan jullie om hem te vinden!

“We wensen jullie heel veel plezier met de film en hopen dat er met evenveel plezier naar gekeken worden zoals wij het deden toen we hem voor de allereerste maal hebben bekeken” aldus een tevreden K3.

https://www.youtube.com/watch?v=USRwIV09pMs

Bekijk hier ook de fotospecial!

(TV)