K3 en Regi maken van Moenfeest knaller van formaat

Klaasje, Marthe en Hanne lokten heel wat fans naar Moenfeest. © GV
Redactie KW

Moenfeest werd zaterdagnamiddag een topper over de ganse lijn. Daar zaten vooral de dames van K3 en podiumbeest Regi voor iets tussen.

Tegen de 5.000 bezoekers, waarvan nogal wat kinderen, kwamen zaterdagnamiddag naar het terrein van transportbedrijf Vanneste in Moen voor Moenfeest. Met namen als Kadanza, Ghost Rockers, K3 en Regi op de affiche moest dit wel een voltreffer worden. Het was trouwens het eerste optreden, naast dit in Plopsaland, van K3 in onze provincie.

De meisjes genoten er duidelijk van, net als de jonge en iets oudere K3-fans. De ambiance zat er echt goed in. De meisjes verklaarden achteraf dat ze zelf van het optreden genoten hebben en ze verwonderd waren dat de kids hun nieuwe single ‘Ushuiaia’ reeds zo goed konden meezingen. Ze spraken ook hun lof uit over de organisatie. Een mening die gedeeld werd door de mensen van Studio 100.

De organisatoren zijn er nog niet helemaal uit of er volgend jaar een vervolg komt. “Maar als er één komt, dan moet de affiche minstens even goed zijn”, klonk het wel overtuigd.

(GV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier