Joyce De Troch zoekt verkoeling tussen ijssculpturen

Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

De bevallige blondine was één van de weinige aanwezige BV’s op de opening van Wanagogo Ice Magic in Brugge.

Donderdagavond had de officiële opening plaats van Wanagogo Ice Magic op het Stationsplein in Brugge. Dit jaar werd de medewerking van Studio 100 ingeroepen, want de bekende figuren van onder andere Kabouter Plop en Maja de Bij werden er in ijs uitgewerkt. Een prachtig resultaat, maar de Bekende Vlamingen lieten het toch wat afweten bij de opening. Naast Koen Crucke en partner Jan uit De Haan, Joyce De Troch en ook nog even in de verte Lien Willaert (zonder Jan Verheyen) waren er maar weinig bekende mensen te spotten.

Joyce De Troch zoekt verkoeling tussen ijssculpturen

Tijdens de openingstoespraak vroeg organisator Francis Vandendorpe van Snow & Ice Events zich af of de vip-uitnodigingen misschien waren gekopieerd, want er was meer volk dan men had gedacht. Woorden die niet bij alle aanwezigen in goeie aarde vielen.

Het volledige team én ook de kunstenaars uit binnen- en buitenland die de ijsculpturen vervaardigd hadden, werden op het podium geroepen. Daarna volgde een rondgang met tussenin een drankje om de winterse temperaturen te kunnen verdragen. Wannagogo Ice Magic is nog te zien tot 3 januari, telkens van 10 tot 18 uur op het Stationsplein in Brugge.

(PADI – Foto’s FODI)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier