Jonge boer Jan uit ‘Boer zkt. Vrouw’ is niet langer vrijgezel

© Boer zkt vrouw
Redactie KW

De jonge boer Jan Vanroose uit Bovekerke bij Koekelare was begin deze week nog te zien in ‘Boer zkt. Vrouw’, waar bleek dat het niets was geworden tussen hem en Emely uit Roeselare, maar tóch heeft hij nu goed nieuws te melden.

Zijn deelname aan het programma heeft hem nu onrechtstreeks toch een lief opgeleverd. “Sinds zondag ben ik niet langer single. Het is een meisje uit Oost-Vlaanderen. Ze was eerst van plan om een brief te sturen, maar dacht dat de afstand te groot was. Uiteindelijk voegde ze me toch toe op Facebook en zijn we beginnen te babbelen. Dat leidde tot een afspraakje, met het bekende gevolg”, glundert Jan.

“Ze trok meer op met de cameraploeg dan met mij”

Tegelijk schept hij nog wat duidelijkheid over de hevige ruzie die hij en Emely voor heel kijkend Vlaanderen uitvochten, vooral nadat hij een opmerking had gemaakt over haar gewicht. “Op de eerste avond maakte ik Emely al duidelijk dat ik geen vaste relatie met haar wilde”, zegt Jan. “Ik wilde open kaart spelen en niet met haar voeten rammelen. Maar ze bleek toch behoorlijk aangedaan door het nieuws. Daarna werd alles anders. Ze trok eigenlijk meer op met de gasten van de cameraploeg dan met mij. Ik voelde mij dan ook wat buitengesloten. Op een gegeven moment was ik dat zo beu dat ik een venijnige opmerking maakte. Wat uiteraard tot een ruzie leidde.”

(TV)

Meer reacties van Jan én de andere West-Vlamingen uit Boer zkt. Vrouw in Krant van West-Vlaanderen van vandaag vrijdag.