Joe herenigt Melvin uit Izegem met tante in Portugal

Melvin met zijn vrouw Tatjana en dochtertje Naiyah en Sarah met haar man Lode en drie kinderen. En uiteraard ook presentatoren Sven Ornelis en Anke Buckincx. (Foto Joe) © (Foto Joe)
Valentijn Dumoulein
Valentijn Dumoulein medewerker KW

Dankzij radiozender Joe werd Izegemnaar Melvin Top herenigd met zijn lievelingstante Sarah in Portugal.

Joe staat nog tot eind deze week helemaal in het teken van Radio Zonder Grenzen, waarbij de zender luisteraars terug samenbrengt met iemand die hen nauw aan het hart ligt en ze een beetje uit het oog verloren zijn door een verhuizing naar het buitenland. Maandagavond trokken ze met Melvin Top, zijn vriendin Tatjana (25) en dochtertje Naiyah (11 maanden) naar zijn tante Sarah Slembrouck. Zij ruilde zeven jaar geleden ons land in voor een bed & breakfast in Vila Chã, een gehuchtje van Covas in Portugal.

Normaal moesten Melvin en Sarah elkaar met kerst 2016 treffen, maar dat kon toen niet plaatsvinden. “Door de grote bosbranden daar was dat toen niet mogelijk”, aldus Melvin. “Een deel van de B&B is toen door de brand getroffen en om de heropbouw tijdig klaar te hebben voor het nieuwe seizoen kon ze niet langs komen.” Het werd een kort maar hartelijk weerzien tussen neef en tante. “Ik wilde haar dolgraag ons dochtertje voor het eerst tonen. Zij is bijna een jaar geleden geboren en ze hadden elkaar dus nog nooit gezien. Het werd een emotioneel weerzien met de nodige knuffels en hartelijke uitwisselingen. We hebben de hele avond bijgepraat en ‘s ochtends moesten we al vroeg uit de veren, want radiopresentatoren Sven Ornelis en Anke Buckinx waren meegereisd om er live hun ochtendshow te presenteren. ‘s Namiddags zaten we al terug op het vliegtuig. We konden niet langer blijven omdat ons zoontje Noah in België was achtergebleven, maar we hebben al plannen gemaakt om elkaar volgend jaar terug te zien.”

(vadu)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier