Jo De Meyere en Chris Lomme krijgen ster op Oostendse zeedijk en verrassen in volkscafé

10/09/16 om 22:06 - Bijgewerkt op 11/09/16 om 12:28

Zaterdag kregen Jo De Meyere en Chris Lomme een ster op de Walk of Fame op de zeedijk naar aanleiding van Filmfestival Oostende en hun eerste gezamenlijke hoofdrol in een langspeelfilm.

Jo De Meyere en Chris Lomme krijgen ster op Oostendse zeedijk en verrassen in volkscafé

Jo De Meyere en Chris Lomme schitterden allebei in 'Achter De Wolken' en onthulden samen hun ster op de Zeedijk. Beiden namen ook uitgebreid de tijd om te praten met de fans. Het werd een drukke dag voor beide acteurs, want er stonden verschillende huldemomenten op het programma.

's Avonds werden beide coryfeeën verwacht in de marineclub van het Hazegras.

's Avonds werden beide coryfeeën verwacht in de marineclub van het Hazegras.

's Avonds werden beide coryfeeën verwacht in de marineclub van het Hazegras, waar de eerste avond van Filmcafé on Tour zich afspeelde. De aanwezigen konden gratis kijken naar 'Achter De Wolken' en kregen vooraf een gemoedelijke babbel met beide acteurs voorgeschoteld. Ook regisseur Cecilia Verheyden maakte haar opwachting.

Jo De Meyere en Chris Lomme hadden de meer dan 100 aanwezigen meteen voor zich gewonnen dankzij hun spontane en relativerende humor. "Da's eentje op mijn kosten", lachte de acteur terwijl hij wees naar een glas Brugse Zot dat elke toeschouwer gratis aangeboden kreeg. Een daverend applaus voor en na hun passage in het zaaltje in de Oostendse wijk was dan ook hun deel.

(EFO/MF)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!