JIM zendt 168 uur live uit vanuit Kortrijk

© VMMa
Redactie KW

JIM, de jongerenzender van VTM, gaat tijdens de herfstvakantie helemaal live, 168 uur lang. En hun ‘studio’, die staat in Kortrijk.

Al drie jaar op rij organiseert JIM ‘The Big Live’ tijdens de herfstvakantie : 168 uur lang wordt er live televisie gemaakt door de presentatoren. Dit jaar gaan ze nog een stap verder en bouwen ze een party die 168 uur zal duren én waarbij de kijkers mogen meevieren. En daarvoor wordt een week lang Kortrijk ingepalmd.

Elke avond staan er fuiven op het menu, een DJ-battle, verrassingsoptredens… En met ‘The Big Jacuzzi Show’ staat ook de natste show ter wereld op het programma. Zowel de stad Kortrijk als de Hogeschool West-Vlaanderen (Howest) verlenen hun medewerking. Burgemeester Lieven Lybeer : “Kortrijk is met veel plezier gastheer. Ik ben ervan overtuigd dat ons een bewogen week te wachten staat die veel volk op de been zal brengen.”

‘The Big Live’ start met ‘The Big Party’ op zondag 30 oktober, om 18 uur op de Campus Graaf de Goedelaan van de Howest in Kortrijk. En dus rechtstreeks te volgen op JIM !

(MiCo)