Jeroen Pittery uit Boer zkt. Vrouw heeft zijn vriendin al gevonden

Redactie KW

En hop, alweer een verrassende wending in ‘Boer zkt. vrouw’ : maandagavond wist Jeroen Pittery, de jongste van de vijf boeren en van Wilskerke, te vertellen dat hij al een lief gevonden heeft. Tot grote spijt van zijn drie uitgekozen meisjes ongetwijfeld. En de makers ? Zij maakten van de nood een deugd en volgen de komende weken het prille liefdesverhaal van Jeroen en zijn Charlotte

Een drietal weken geleden ontvingen we op de redactie een brief van ‘een ontgoochelde kandidate’ van Boer zkt. vrouw. Anoniem vertelde ze dat boer Jeroen Pittery „zijn eigen vriendin in het programma heeft geloodst en op die manier de 120 andere geïnteresseerden voor schut heeft gezet.” Ze besluit haar brief met : “We hadden nooit een schijn van een kans.”

Slechte nieuws

De waarheid blijkt iets genuanceerder. Maandagavond was te zien hoe de jongste van de tien boeren dit seizoen inderdaad toegaf aan presentatrice Dina Tersago verliefd te zijn geworden. En dat net op het moment dat hij zijn drie ‘kandidates’ te gast zou krijgen op zijn boerderij in Wilskerke, Middelkerke. Volgende week zal te zien zijn hoe de meisjes het slechte nieuws te horen krijgen, deze week al stelt Jeroen zijn Oostendse vriendin Charlotte voor. En de twee zullen ook de komende weken op maandagavond het VTM-scherm blijven halen.

(MiCo)

Een uitgebreid interview met de twee in Krant van West-Vlaanderen

>> ‘Boer zkt. vrouw’ : elke maandag om 20.45 uur op VTM