Jeroen Meus op de vingers getikt voor klassieker met bier uit Watou

09/06/15 om 16:55 - Bijgewerkt om 17:12

In 'Dagelijkse Kost' op Eén bereidde hij stoofvlees met frieten, met daarin ook Sint Bernardus Abt van 12 graden. Het bier werd volgens reclamewaakhond VRM door de televisiekok te hard de hemel in geprezen.

De Vlaamse Regulator voor de Media zag in de duizendste aflevering Jeroen Meus stoofvlees met friet bereiden, het gerecht dat door de kijker tot Vl...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!