Jeroen Meus op de vingers getikt voor klassieker met bier uit Watou

09/06/15 om 16:55 - Bijgewerkt om 17:12

In 'Dagelijkse Kost' op Eén bereidde hij stoofvlees met frieten, met daarin ook Sint Bernardus Abt van 12 graden. Het bier werd volgens reclamewaakhond VRM door de televisiekok te hard de hemel in geprezen.

De Vlaamse Regulator voor de Media zag in de duizendste aflevering Jeroen Meus stoofvlees met friet bereiden, het gerecht dat door de kijker tot Vl...

Verder lezen?

Abonneer u nu op KW. Het biedt tal van voordelen:
  • Digitale toegang tot KW van deze week
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW
  • Toegang tot het KW archief

Kies hier uw abonnement op maat:

Proef

E-krant + KW.be
1 maand GRATIS

Activeer nu »

Comfort Abonnement

Krant + E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Digitaal Abonnement

E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Gelieve een geldig e-mailadres mee te geven
Er is een fout opgetreden